Carne de porc cu struguri și tarhon
Carnea de porc cu struguri și tarhon este o fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de carne de porc, zahăr, struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarhon pui cu struguri și Linguine, Pui prăjit cu struguri, castane și unt de tarhon, și Salată Farro cu struguri, brânză de capră și vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline până strălucește. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă cotletele în tigaie. Gătiti la foc moderat, întorcându-vă o dată, până se rumenesc ușor și aproape fierte, aproximativ 6 minute.
Transferați carnea de porc într-un platou, acoperiți ușor și păstrați la cald.
Adăugați strugurii în tigaie și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați șalotele și zahărul și gătiți, amestecând, până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Adăugați oțetul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 1 minut.
Se adaugă vinul și se fierbe la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Se adaugă stocul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute.
Întoarceți carnea de porc și orice sucuri în tigaie și fierbeți până când cotletele sunt doar fierte, aproximativ 2 minute.
Transferați carnea de porc în farfurii. Se fierbe sosul până devine gros și lucios, aproximativ 2 minute. Se amestecă tarhonul și se toarnă sosul peste carnea de porc.