Carne De Porc Cu Struguri Calzi Și Salsa De Ceapă

Carne De Porc Cu Struguri Calzi Și Salsa De Ceapă
Rețeta de porc cu struguri calzi și salsa de ceapă ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 43 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $3.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână demiglace de vițel, ghimbir, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc de struguri și ceapă prăjită, Cotlet de porc cu Salsa caldă de ananas, și Carne de porc și Salsa caldă de ananas.
DificultateNormal
Gata În43 m.
Porții3
Scor De Sănătate31
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista