Carne de porc cu sos de tigaie de rodie

Carnea de porc cu sos de tigaie de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc tăiate în centru, piperul, pudra de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu sos de tigaie de rodie, Filet de porc cu sos de rodie, și Friptură Florentină De Porc Cu Sos De Rodie.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se presară peste Cotletele de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați șalotă în tigaie; gatiti 45 de secunde, amestecand continuu.
Adăugați suc, 1 lingură de zahăr și oțet; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa usor.
Serviți carnea de porc cu sos.