Carne de porc cu sos de prune

Carne de porc cu sos de prune
Carnea de porc cu sos de prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.08 pe portie. O porție conține 341 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ghimbir măcinat, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Cu Sos De Prune, Muschiulet de porc cu sos de prune, și Muschiulet de porc cu sos de prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper; gătiți în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți Cotletele de porc pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați usturoiul în tigaie doar până când este parfumat, 10 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă sosul de soia, oțetul de vin roșu, zahărul brun, ghimbirul și cuișoarele; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul până se dizolvă zahărul brun; adăugați prunele. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți amestecul până când sosul s-a îngroșat și prunele sunt foarte moi, aproximativ 45 de minute. Mash prunele cu un masher de cartofi la o textură asemănătoare cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De MereSos De Mere
Sos De SoiaSos De Soia
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
CartofiCartofi
PrunePrune
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Așezați Cotletele de porc înapoi în tigaie și gătiți în sos până nu mai sunt roz la mijloc, 10 până la 15 minute. Un termometru pentru carne introdus în mijlocul unei cotlete ar trebui să citească 145 de grade (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista