O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, făină instantanee, cotlete groase de cotlet de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Friptură de porc cu sos de prune, Muschiulet de porc cu sos de prune, și Muschiulet de porc cu sos de prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateti 1 lingura de vin, ghimbir si 2 linguri de apă cu gheață într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateti in faina si 1 lingurita de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați carnea de porc, întorcându-vă pentru a acoperi; refrigerați în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Îndepărtați coaja din portocală în benzi largi folosind un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
5
Puneți coaja într-o tigaie și strecurați sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Bateti in otet, miere si restul de 3/4 cana plus 3 linguri de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați menta și gătiți la foc mediu-mare până la sirop, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Adăugați prunele și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
9
Scoateți din căldură și aruncați menta. Rotiți untul, dacă doriți, și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(fie Fie Obișnuit)
10
Încălziți uleiul de arahide de 1/4 inch într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți carnea de porc până devine aurie și crocantă, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați pe o placă de hârtie pentru a se scurge. Condimentează cu sare și servește cu sosul de prune.