Carne de porc cu sos de portocale-afine
Carnea de porc cu sos de portocale-afine este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 285 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de concentrat de suc de portocale, afine, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 53%. Rețete similare includ Medalioane de porc condimentate cu sos de port de afine-portocale, Tocană De Porc Cu Portocale-Afine, și Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice exces de grăsime din Cotletele de porc, apoi așezați carnea între două bucăți de folie de plastic. Cu un ciocan greu, cu fețe plate sau un ciocan curat, bateți ferm peste tot până când carnea are o grosime de 1/4 până la 1/3 inch. (Nu bateți suficient de tare pentru a rupe carnea.)
Topiți untul și uleiul într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când untul sfârâie, adăugați carne de porc (dacă toată carnea nu se potrivește, gătiți în loturi). Gatiti, intorcand o data, pana cand ambele parti sunt bine rumenite si centrul nu mai este roz (taiat pentru a testa), 4 pana la 5 minute in total.
Scoateți carnea, transferați-o într-un platou și păstrați-o caldă.
Se amestecă bulionul, merisoarele uscate, concentratul de suc de portocale, muștarul și amidonul de porumb până se omogenizează.
Se adaugă în tigaie și se fierbe la foc mare, amestecând continuu; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut, apoi se toarnă peste carne de porc.