Carne de porc cu sos de portocale-afine

Carne de porc cu sos de portocale-afine
Carnea de porc cu sos de portocale-afine este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 285 calorii, 30g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de concentrat de suc de portocale, afine, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 53%. Rețete similare includ Medalioane de porc condimentate cu sos de port de afine-portocale, Tocană De Porc Cu Portocale-Afine, și Filet De Porc Glazurat Cu Portocale-Afine.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați orice exces de grăsime din Cotletele de porc, apoi așezați carnea între două bucăți de folie de plastic. Cu un ciocan greu, cu fețe plate sau un ciocan curat, bateți ferm peste tot până când carnea are o grosime de 1/4 până la 1/3 inch. (Nu bateți suficient de tare pentru a rupe carnea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Topiți untul și uleiul într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când untul sfârâie, adăugați carne de porc (dacă toată carnea nu se potrivește, gătiți în loturi). Gatiti, intorcand o data, pana cand ambele parti sunt bine rumenite si centrul nu mai este roz (taiat pentru a testa), 4 pana la 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți carnea, transferați-o într-un platou și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se amestecă bulionul, merisoarele uscate, concentratul de suc de portocale, muștarul și amidonul de porumb până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Afine UscateAfine Uscate
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Se adaugă în tigaie și se fierbe la foc mare, amestecând continuu; se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut, apoi se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista