Carne de porc cu sos de muștar
Carnea de porc cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 427 de calorii, 30 g de proteine și 21 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,5 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați sare și piper, unt, tăiței și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 51%. Carnea de porc frecata cu muștar cu sos de mure și cartofi prăjiți la cuptor condimentat, carnea de porc în sos de muștar și carnea de porc cu sos de muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați muschiul în opt bucăți. Tăiați fiecare bucată din nou, dar nu tăiați până la capăt; deschideți și aplatizați fiecare bucată, bătând ușor cu ciocanul de carne.
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, gătiți carnea de porc în unt până când nu mai devine roz, 5-6 minute pe fiecare parte.
Se scoate într-un vas de servire și se păstrează la cald; aruncați scurgerile.
În aceeași tigaie, gătiți bulionul și tarhonul la foc mare până se reduc la jumătate. Reduce caldura; se amestecă smântâna și muștarul. Se condimentează cu sare și piper. Cu lingura peste carnea de porc.
Serviți cu tăiței dacă doriți.