Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Carne de porc cu sos de cremă de mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 402 de calorii , 39 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați mere, țuică de mere, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 67% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de porc la cuptorul lentă cu cimbru, sos de mere și frunze de mentă , șnițel de porc cu sos de cremă de tarhon și sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu .
Instrucțiuni
1
Frecați carnea de porc cu cimbru. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc în 1-1/2 lingurițe de unt; îndepărtați și lăsați deoparte. În aceeași tigaie, căliți ceapa în untul rămas până se înmoaie. Se amestecă mărul; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1-1/2 lingurițe suc de mere sau coniac; gătiți și amestecați încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați vin sau bulion și sucul de mere sau rachiul rămas în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul scade la jumătate. Se amestecă amestecul de bulion, carne de porc și mere. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°, întorcând carnea de porc din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți carnea de porc și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sarea și piperul; se amestecă treptat smântâna și muștarul. Se amestecă în amestecul de mere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ