Carne de porc cu sos de mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Carne de porc cu sos de cremă de mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 402 de calorii , 39 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 2,26 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați mere, țuică de mere, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 67% , acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușchiul de porc la cuptorul lentă cu cimbru, sos de mere și frunze de mentă , șnițel de porc cu sos de cremă de tarhon și sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu .
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc cu cimbru. Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc în 1-1/2 lingurițe de unt; îndepărtați și lăsați deoparte. În aceeași tigaie, căliți ceapa în untul rămas până se înmoaie. Se amestecă mărul; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați 1-1/2 lingurițe suc de mere sau coniac; gătiți și amestecați încă 30 de secunde.
Transferați într-un castron.
Adăugați vin sau bulion și sucul de mere sau rachiul rămas în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu; gătiți timp de 5 minute sau până când lichidul scade la jumătate. Se amestecă amestecul de bulion, carne de porc și mere. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°, întorcând carnea de porc din când în când.
Scoateți carnea de porc și păstrați-l la cald.
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sarea și piperul; se amestecă treptat smântâna și muștarul. Se amestecă în amestecul de mere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Serviți cu carne de porc.