Carne de porc cu sos de ciuperci

Carne de porc cu sos de ciuperci
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, filet de porc, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de ciuperci, Cotlet de porc și sos de ciuperci, și Filet de porc cu sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper; frecați cu usturoi. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de porc; gatiti 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana nu mai roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Scoateți carnea de porc din tigaie în platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Respray tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciuperci și șalotă; gatiti 5 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
7
Între timp, așezați amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă treptat în bulion și sherry cu măturică până la omogenizare. Se amestecă amestecul de bulion în amestecul de ciuperci, răzuind pentru a slăbi particulele maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CiuperciCiuperci
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
8
Se încălzește până la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu, pana se ingroasa.
9
Întoarceți carnea de porc și sucurile acumulate în tigaie; gatiti 1-2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista