Carne de porc cu sos de ciuperci
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc cu sos de ciuperci ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, filet de porc, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu sos de ciuperci, Cotlet de porc și sos de ciuperci, și Filet de porc cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri.
Presărați carnea de porc cu sare și piper; frecați cu usturoi. Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana nu mai roz in centru.
Scoateți carnea de porc din tigaie în platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Respray tigaie cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci și șalotă; gatiti 5 minute, amestecand des.
Între timp, așezați amidonul de porumb într-un castron mic. Se amestecă treptat în bulion și sherry cu măturică până la omogenizare. Se amestecă amestecul de bulion în amestecul de ciuperci, răzuind pentru a slăbi particulele maro de pe fundul tigaiei.
Se încălzește până la fierbere; gatiti 1 minut, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Întoarceți carnea de porc și sucurile acumulate în tigaie; gatiti 1-2 minute sau pana se incalzeste bine.