Carne de porc cu salvie și Madeira

Carne de porc cu salvie și Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu salvie și Madeiran. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, filet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit cu sos Madeira, Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie, și Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru, bateți ușor feliile de porc la o grosime de 1/4 inch. Frecați cu salvie și condimentați cu sare și piper. Dragați carnea de porc în făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
4
Transferați într-un platou și păstrați-l la cald.
5
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat Madeira și aduceți la fierbere, amestecând; se fierbe până se reduce la 3/4 cană. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți, rotind de două ori, până când este gătită și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 3 minute. Aranjați carnea de porc pe farfurii. Rotiți restul de 1 lingură de unt în sos și condimentați cu sare și piper. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
MadeiraMadeira
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista