Carne de porc cu salvie și Madeira

Carne de porc cu salvie și Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu salvie și Madeiran. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, filet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit cu sos Madeira, Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie, și Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață de lucru, bateți ușor feliile de porc la o grosime de 1/4 inch. Frecați cu salvie și condimentați cu sare și piper. Dragați carnea de porc în făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Transferați într-un platou și păstrați-l la cald.
5
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat Madeira și aduceți la fierbere, amestecând; se fierbe până se reduce la 3/4 cană. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți, rotind de două ori, până când este gătită și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 3 minute. Aranjați carnea de porc pe farfurii. Rotiți restul de 1 lingură de unt în sos și condimentați cu sare și piper. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
MadeiraMadeira
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista