Carne de porc cu salvie și Madeira
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu salvie și Madeiran. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. O porție conține 264 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, filet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet de porc prăjit cu sos Madeira, Sage-filete de porc frecate cu unt de salvie, și Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere.
Instrucțiuni
Pe o suprafață de lucru, bateți ușor feliile de porc la o grosime de 1/4 inch. Frecați cu salvie și condimentați cu sare și piper. Dragați carnea de porc în făină, scuturând orice exces.
Într-o tigaie mare, topiți 1 lingură de unt în uleiul de măsline.
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un platou și păstrați-l la cald.
Adăugați șalotele în tigaie și gătiți, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat Madeira și aduceți la fierbere, amestecând; se fierbe până se reduce la 3/4 cană. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți, rotind de două ori, până când este gătită și sosul este ușor îngroșat, aproximativ 3 minute. Aranjați carnea de porc pe farfurii. Rotiți restul de 1 lingură de unt în sos și condimentați cu sare și piper. Puneți sosul peste carnea de porc și serviți.