Carne de porc cu salsa de mere de afine

Carnea de porc cu salsa de mere de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 282 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți coajă de lămâie, ghimbir îmbuteliat, măr Granny smith și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Salsa De Mere-Afine-Rodie, Cracklin'- șuncă proaspătă de Picnic cu Salsa de mere-afine-rodie, și Filete de porc frecate cu condimente în coji de porumb cu salsa de afine-Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mărul, fructele zdrobite, coaja de lămâie, sucul de lămâie și ghimbirul.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați cotletele cu sare, piper și ienibahar. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.