Carne de porc cu rodie Chipotle

Carne de porc cu rodie Chipotle
Chipotle Pomegranate Pulled Pork este un fel principal american. Această rețetă servește 10 și costă 1,64 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 352 de calorii. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, friptură de umăr de porc, jeleu de coacăze la ceașcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 69%, care este solid. Crock Pot Pomegranate Pulled Pork și Cole Slaw, Chipotle-Spiced Pulled Pork și Chipotle Pulled Pork Dip sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate.
2
Puneți într-un recipient de 5 litri. Care gateste incet; stropiți cu condimente pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adaugă apă. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Într-o cratiță mică, combinați jeleul și ardeii. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scoateți carnea din aragazul lent; aruncați lichidul de gătit. Tocați carnea de porc cu două furculițe. Reveniți la aragazul lent; deasupra cu amestecul de jeleu. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute sau până când se încălzește. Peste fiecare rolă aproximativ 2/3 cană de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pulled Pork în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista