Carne de porc cu piper dulce

Carne de porc cu piper dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., Carne de porc cu ardei dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 337 de calorii, 31 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 3,04 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți sare, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este solid. Gustul de ardei dulce tricolor, gustul de ardei dulce (Heinz) și stridiile cu condiment de ardei dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru gust de ardei, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, fierbeți ardeii și ceapa în 1 lingură de ulei timp de 7 minute sau până când ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă vinul sau bulionul, zahărul brun și oțetul. Reduceți căldura la minim; gătiți până când lichidul se evaporă, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți amestecul de legume și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. În aceeași tigaie, rumeniți carnea de porc în uleiul rămas timp de 3 minute pe fiecare parte. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când sucul din carne curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Serviți cu gust de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista