Carne de porc cu o oală și orez

Carne de porc cu o oală și orez
Carnea de porc și orezul cu o oală necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 350 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, apă, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Carne de porc parfumată și orez cu o singură oală, Carne de porc parfumată și orez cu o singură oală, și 20 Minute Cotlet De Porc Orez O Oală.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, cotlet de porc brun în ulei pe ambele părți; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Puneți orezul, ceapa și ardeiul verde în cuptorul olandez; se acoperă cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Combinați amestecul de sos, roșiile și apa; se toarnă peste cotlet. Capac; se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne citește 160 de metri pătrați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SosSos
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista