Carne de porc cu o oală și orez
Carnea de porc și orezul cu o oală necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 350 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, apă, orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Carne de porc parfumată și orez cu o singură oală, Carne de porc parfumată și orez cu o singură oală, și 20 Minute Cotlet De Porc Orez O Oală.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, cotlet de porc brun în ulei pe ambele părți; scurgere.
Scoateți cotletele din tigaie și păstrați-le la cald.
Puneți orezul, ceapa și ardeiul verde în cuptorul olandez; se acoperă cu cotlet de porc.
Combinați amestecul de sos, roșiile și apa; se toarnă peste cotlet. Capac; se coace la 350 de metri pătrați timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne citește 160 de metri pătrați.