Carne de porc cu mere și alune

Carne de porc cu mere și alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu mere și alune. O porție conține 456 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Făină de ovăz cu mere, alune și semințe de in, Mic Dejun Mămăligă Cu Mere Cu Unt Și Alune, și Supă de conopidă cu mere caramelizate și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, călește ceapa, mărul și morcovul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bulion; gătiți și amestecați timp de 5 minute sau până când lichidul este evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se amestecă smântâna, oțetul, muștarul, pasta de roșii, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până când sosul este ușor îngroșat. Întoarceți carnea de porc în tigaie; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se presară cu alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista