Carne de porc cu crustă de muștar cu morcovi și linte
Carnea de porc cu crustă de muștar cu morcovi și linte este o fără lactate felul principal. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 674 calorii, 52G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați File de porc de muștar cu linte de mere și aioli de ierburi, Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise Cu Morcovi De Miere-Muștar, și Carne de porc cu crustă de muștar cu Farro și salată de morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Aruncați morcovii cu 2 linguri de ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper într-o tigaie superficială și prăjiți în timp ce pregătiți carnea de porc.
Se usucă carnea de porc și se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi carne de porc rumenită peste tot, aproximativ 3 minute în total.
Puneți carnea de porc pe o suprafață de lucru și periați cu 1 lingură de muștar. Amestecați firimiturile de pâine și 1/2 lingură de ulei, apoi apăsați pe muștar pe carne de porc pentru a forma o crustă.
Transferați carnea de porc în tigaie cu morcovi și prăjiți până când morcovii sunt rumeniți și fragezi și un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cărnii înregistrează 140 până la 145 F, 15 până la 22 de minute.
Lăsați carnea de porc să stea 5 minute; păstrați morcovii calzi, acoperiți (sau continuați să prăjiți dacă este necesar).
În timp ce carnea de porc se prăjește, încălziți restul de 2 linguri de ulei cu usturoi și cimbru într-o cratiță mică până când este parfumată, aproximativ 1 minut. Se amestecă lintea, bulionul și muștarul de lingură rămas și se fierbe până se încălzește. Condimentează cu sare și piper și aruncă cimbru.
Serviți carnea de porc cu morcovi și linte.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale