Carne de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli

Carne de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli
Carnea de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei vegetal, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați 5-condiment de porc se amestecă prăji cu portocale mandarine, Cotlete De Porc Cu Sfeclă Prăjită Și Portocale, și Fursecuri cu cinci condimente cu portocale confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați broccoli, ceapa, ghimbirul, usturoiul și portocala cu 2 linguri ulei vegetal, 3/4 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă carnea de porc și se presară peste tot cu pulberea cu cinci condimente, 1 linguriță de sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de porc și căutați, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați carnea de porc în vasul de copt cu amestecul broccoli-portocaliu și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Între timp, întoarceți amestecul de broccoli-portocaliu la cuptor și prăjiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți carnea de porc cu broccoli prăjiți și pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista