Carne de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli
Carnea de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei vegetal, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați 5-condiment de porc se amestecă prăji cu portocale mandarine, Cotlete De Porc Cu Sfeclă Prăjită Și Portocale, și Fursecuri cu cinci condimente cu portocale confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați broccoli, ceapa, ghimbirul, usturoiul și portocala cu 2 linguri ulei vegetal, 3/4 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Bețișoare De Covrig
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă carnea de porc și se presară peste tot cu pulberea cu cinci condimente, 1 linguriță de sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carnea de porc și căutați, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați carnea de porc în vasul de copt cu amestecul broccoli-portocaliu și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Între timp, întoarceți amestecul de broccoli-portocaliu la cuptor și prăjiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți carnea de porc cu broccoli prăjiți și pene portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Bețișoare De Covrig
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ