Carne de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli
Carnea de porc cu cinci condimente cu portocale prăjite și Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 317 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei vegetal, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați 5-condiment de porc se amestecă prăji cu portocale mandarine, Cotlete De Porc Cu Sfeclă Prăjită Și Portocale, și Fursecuri cu cinci condimente cu portocale confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați broccoli, ceapa, ghimbirul, usturoiul și portocala cu 2 linguri ulei vegetal, 3/4 linguriță sare și piper după gust într-un vas de copt superficial. Pune deoparte.
Se usucă carnea de porc și se presară peste tot cu pulberea cu cinci condimente, 1 linguriță de sare și piper după gust.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și căutați, întorcându-se, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Adăugați carnea de porc în vasul de copt cu amestecul broccoli-portocaliu și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc înregistrează 145 de grade F, 15 până la 20 de minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere. Între timp, întoarceți amestecul de broccoli-portocaliu la cuptor și prăjiți încă 5 minute.
Serviți carnea de porc cu broccoli prăjiți și pene portocalii.
Fotografie de Antonis Achilleos