Carne de porc cu Chutney de mere-afine

Loin de porc cu Chutney de mere-afine este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 268 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Loin De Porc Servit Cu Chutney De Mere De Afine, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte. Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Adăugați carnea de porc în tigaie, transformându-se în maro pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o foaie de copt( tigaie de rezervă); prăjiți 45-55 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 15
Scoateți din cuptor; transferați carnea de porc pe o farfurie.
Între timp, adăugați slănină în tigaie; gătiți la foc mediu până când slănina începe să fie crocantă și grăsimea a fost eliberată, aproximativ 3-4 minute.
Adăugați prazul și gătiți, amestecând, până se înmoaie (aproximativ 8 minute).
Adăugați mere, afine, miere, rozmarin, suc de lămâie și apă. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 30 de minute sau până când merele și merisoarele se descompun parțial și sosul se îngroașă. Aruncați rozmarinul. Feliați și serviți carne de porc cu chutney și fasole verde sau broccoli.