Carne de porc cu ceapă dulce Marmellata

Carne de porc cu ceapă dulce Marmellata
Carnea de porc cu ceapă dulce Marmellata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de porc cu ceapă dulce Marmellata, Cotlet De Porc Cu Ceapă Dulce Și Cireșe, și Carne de porc cu sos de ceapă dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Pentru ceapa marmellata, puneți o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați uleiul de măsline și ceapa. Se amestecă pentru a combina și a găti până începe să sfârâie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
3
Adăugați ingredientele rămase. Reduceți căldura la minim. Acoperiți oala și gătiți la foc mic timp de 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute pentru a răzui orice bucăți maro. Ceapa trebuie să aibă o consistență moale, asemănătoare gemului și o culoare profundă de mahon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, pentru Cotletele de porc, combinați rozmarinul, cimbrul, usturoiul, sarea și piperul într-un castron mic. Folosind degetele, lucrați toate ingredientele împreună până când sunt bine combinate. Frecați amestecul de plante peste Cotletele de porc. Acoperiți cu folie de plastic și rezervați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
FolieFolie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca ceapa să fie terminată, scoateți Cotletele de porc din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
6
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Grătiți Cotletele de porc la mediu, aproximativ 7 minute pe o parte, în funcție de grosime. Pentru a servi, puneți ceapa marmellata peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Se presară cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista