Carnea de porc picantă cu arahide necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție conține 794 de calorii , 48 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de soia, ardei gras, unt de arahide și orez. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți picant cu unt de arahide și ciocolată , porc picant înăbușit lent și carne de porc coreeană picant pentru grătar .
Instrucțiuni
1
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie, gătiți carnea de porc în ulei până când sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți mazărea, ardeiul roșu, ceapa, usturoiul și ghimbirul timp de 2 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie.