Carne de porc cu arahide picant
Carnea de porc picantă cu arahide necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție conține 794 de calorii , 48 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 3,68 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos de soia, ardei gras, unt de arahide și orez. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți picant cu unt de arahide și ciocolată , porc picant înăbușit lent și carne de porc coreeană picant pentru grătar .
Instrucțiuni
Stropiți carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie, gătiți carnea de porc în ulei până când sucul curge limpede.
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți mazărea, ardeiul roșu, ceapa, usturoiul și ghimbirul timp de 2 minute. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Într-un castron mic, combinați apa, untul de arahide, zahărul, sosul de soia și cayenne până la omogenizare.
Se toarnă peste amestecul de carne de porc; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 minut.
Serviți peste orez dacă doriți.