Carne de porc cu aragaz lent și ananas pe un băț

Carne de porc cu aragaz lent și ananas pe un băț
Slow-aragaz carne de porc și ananas pe un băț ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, ardei gras, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Cu Ananas Jalapeno Cu Aragaz Lent, Friptură De Porc Cu Ananas Cu Aragaz Lent, și Tacos Cu Ananas-Carne De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați 1 1/2 până la 2 litri aragaz lent cu spray de gătit. În slow cooker, amestecați carnea de porc, sosul hoisin, usturoiul și 2 linguri de suc de ananas rezervate pentru a acoperi uniform carnea de porc. (Puneți la frigider ananasul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos HoisinSos Hoisin
AnanasAnanas
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la setare scazuta 4 pana la 5 ore.
3
Cu aproximativ 40 de minute înainte de servire, scurgeți sucurile de gătit în aragaz lent. Într-un castron mic, amestecați sosul de grătar și sosul de prune. Lingură sos peste carne de porc; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Sos De PruneSos De Prune
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
4
Adăugați bucăți de Ananas în amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Carne De PorcCarne De Porc
5
Se presară cu ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6
Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până când carnea de porc este glazurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
7
Se amestecă ușor amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Se servește cu murături lungi de lemn sau frigarui pentru spearing bucăți de porc, ananas și ardei gras. Dacă este necesar, acoperiți și țineți în aragaz lent la setare scăzută până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
FrigaruiFrigarui
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții15
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista