Carnea de porc cu anghinare și capere ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. O porție conține 258 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 2,3 USD pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită inimi de anghinare ambalate în apă, unt, filete de porc și lămâie. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 67%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare fierte cu capere și pătrunjel, Pui de lămâie cu anghinare și capere, și Rețetă De Pui La Cuptor Cu Anghinare Și Capere.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de porc în 1-in. felii; aplatiza la 1/4-in. grosime. Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, gătiți carnea de porc în unt în loturi până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
3
În aceeași tigaie, gătiți și amestecați ceapa până se înmoaie. Se amestecă anghinarea, bulionul, caperele și muștarul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Muștar
Capere
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se servește peste carne de porc; se presară pătrunjel.