Carne De Porc Cu Anason Stelat

Carne De Porc Cu Anason Stelat
Carnea de porc cu anason stelat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 276 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de cinci condimente, sare și piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Porc Înăbușită Cu Anason Stelat, Umăr de porc prăjit cu anason stelat și sos de soia, și Loin De Porc Cu Anason Stelat Cu Caise Și Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2
Într-un castron mic, amestecați bulionul cu sherry, sos de soia, zahăr brun, anason stelat, usturoi și pudră cu cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
4
Condimentează carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Adăugați carnea de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Adăugați amestecul de sos și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a caserolei. Acoperiți bine și gătiți la foc mic timp de aproximativ 3 ore, întorcând friptura la fiecare 30 de minute, până când este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Scoateți carnea de porc și fierbeți sosul până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute. Aruncați șirurile. Trageți carnea de porc în bucăți lungi și reveniți la caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Se ornează cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
10
Pentru a face cotlet de porc cu anason stelat
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
11
Se toarnă amestecul de sos într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
12
Adăugați cotletele și marinați la frigider cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
13
Scurgeți cotletele, uscați-le și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
14
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Adăugați Cotletele de porc și gătiți la foc moderat, întorcând ocazional, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
16
Serviți Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista