Carnea de porc crocantă în stil japonez este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vin de orez, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Crocant În Stil Japonez, Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, și Carne de porc prăjită în stil Italian, cu crackling crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Se amestecă vinul de orez și 1 linguriță de ghimbir și se întinde pe carnea de porc. Stivați carnea de porc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Pâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Cojiți, sferturați și semănați castraveții; tăiat în sulițe de 4 inci. Aruncați cu zahărul și oțetul. Prăjiți fulgii de ardei cu 1 lingură de sare într-o tigaie la foc mediu, aproximativ 4 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Bateți ouăle cu 1/2 cană de apă într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Puneți panko și amidon de porumb în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați fiecare bucată de carne de porc în amidon de porumb, înmuiați în ou, apoi acoperiți cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Încălziți 1/4 inch de ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți carnea de porc în loturi până la auriu, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
8
Presărați castraveții cu o parte din sarea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Amestecați sosul tonkatsu și restul de 1/2 linguriță de ghimbir într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Serviți carnea de porc cu castraveții și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ