Carne de porc crocantă cu salsa de Avocado și Salsa de roșii

Carnea de porc crocantă cu Salsan de Avocado și salsa de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,89 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână coniac, tortilla caldă de porumb, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și Salsa de roșii, Parmezan crocant de pui cu Salsa de Avocado, și Pește alb și tacos crocant de Avocado cu Salsa de ananas Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bucățile de porc transversal în treimi.
Tăiați orice bucăți mari de grăsime din carne de porc și rezervați; lăsați bucăți mici de grăsime atașate de carne de porc.
Combinați carnea de porc, grăsimea rezervată, 2 căni de apă și următoarele 4 ingrediente într-o tigaie adâncă de 12 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră 45 de minute, adăugând mai multă apă cu 1/4 cană, dacă este necesar, pentru a menține carnea de porc parțial scufundată.
Descoperi; se fierbe amestecul de porc până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă coniac; se fierbe până se evaporă lichidul și carnea se rumeneste și începe să devină crocantă, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor carnea. Aruncați orice bucăți libere de grăsime. Rupeți carnea în fâșii; reveniți la tigaie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie. Acoperiți și reîncălziți carnea de porc la foc mediu-mic, amestecând, aproximativ 5 minute. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Se servește cu tortilla caldă, Salsa de Avocado și salsa de roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.