Carne de porc crocantă cu salsa de Avocado și Salsa de roșii

Carne de porc crocantă cu salsa de Avocado și Salsa de roșii
Carnea de porc crocantă cu Salsan de Avocado și salsa de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 536 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,89 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână coniac, tortilla caldă de porumb, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Carne de porc crocantă cu Salsan de Avocado și Salsa de roșii, Parmezan crocant de pui cu Salsa de Avocado, și Pește alb și tacos crocant de Avocado cu Salsa de ananas Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați bucățile de porc transversal în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Tăiați orice bucăți mari de grăsime din carne de porc și rezervați; lăsați bucăți mici de grăsime atașate de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Combinați carnea de porc, grăsimea rezervată, 2 căni de apă și următoarele 4 ingrediente într-o tigaie adâncă de 12 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră 45 de minute, adăugând mai multă apă cu 1/4 cană, dacă este necesar, pentru a menține carnea de porc parțial scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Descoperi; se fierbe amestecul de porc până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă coniac; se fierbe până se evaporă lichidul și carnea se rumeneste și începe să devină crocantă, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor carnea. Aruncați orice bucăți libere de grăsime. Rupeți carnea în fâșii; reveniți la tigaie. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie. Acoperiți și reîncălziți carnea de porc la foc mediu-mic, amestecând, aproximativ 5 minute. Condimentați cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se servește cu tortilla caldă, Salsa de Avocado și salsa de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista