Carne de porc Creolă la grătar și ardei iute

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carne de porc Creolă la grătar și ardei iute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 585 calorii, 22g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cotlet, muștar creol, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne de porc Creolă la grătar și ardei, Pizza la grătar cu Broccolini la grătar, ardei iute și usturoi, și Caserola de cotlet de porc și ardei iute.
Instrucțiuni
Spray rack sau tigaie broiler cu spray de gătit.
Încălziți cărbunii sau grătarul cu gaz la foc mic până la moderat sau setați controlul cuptorului la fierbere.
Așezați ardeii iute pe grătar sau grătar în tigaia pentru pui. Grătiți 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 4 minute, întorcându-vă de mai multe ori, până când pielea este veziculată și carbonizată.
Puneți ardeii iute într-o pungă de hârtie. Închideți bine; lăsați să stea 15 minute.
Se amestecă pasta de roșii, apă, oțet, sos Worcestershire, muștar și cimbru; pus deoparte.
Scoateți ardeii iute din pungă. Îndepărtați pielea; aruncați. Păstrați ardeii calzi.
Frecați ambele părți de carne de porc cu amestec de condimente Cajun.
Așezați carnea de porc pe grătar sau raft în tigaia pentru pui. Grătiți 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 4 minute sau până când se condimentează maro; periați cu sos de roșii. Grătar 1 minut; rândul său. Grill 3 minute mai mult; perie cu sos. Grătiți 1 până la 2 minute sau până când carnea de porc este ușor roz în centru.
Încălziți sosul de roșii rămas până la fierbere.
Se servește peste carne de porc și ardei iute.