Carne de porc condimentată cu sos de reducere Bourbon
Carnea de porc condimentată cu sos de reducere Bourbon este o lactate gratuit felul principal. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați filetul de porc, usturoiul îmbuteliat, scorțișoara măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Medalioane de porc condimentate cu sos Bourbon, Suc de dovleac condimentat cu sos de Bourbon și melasă, și Cheesecake de dovleac condimentat cu sos de Caramel-Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți până se reduce la 1/2 cană (aproximativ 11 minute), amestecând frecvent.
Pentru a pregăti carnea de porc, combinați pudra de chili, scorțișoara, ienibaharul și sarea, amestecând bine; frecați uniform peste carnea de porc.
Tăiați carnea de porc transversal în 12 felii.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.