Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile

Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile
Rețeta carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile ar putea satisface pofta mexicană în jurul valorii de 3 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 2,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 415 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cum se face trapa Chile Salsa Verde, Burgeri De Muschi Chile Cu Salsa Verde, și Trapa Prăjită Chile Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree 2 cani supa de pui, 1/4 din tomatillos, ceapa verde, coriandru cu tulpini, și usturoi în blender. Pune salsa verde deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Ungeți oala mare grea cu ulei; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați carne de porc în oală; gatiti pana se rumeneste, intorcand ocazional, aproximativ 4 minute pe lot. Folosind lingura cu fante, transferați carnea de porc în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din oală (adăugați ulei dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adauga ceapa in oala; saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Presărați semințe de chimen; gatiti pana cand ceapa este aurie si chimenul este prajit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
CeapăCeapă
7
Adăugați tomatillos rămas; gatiti pana se inmoaie si se rumeneste in pete, amestecand ocazional si reducand focul la mediu daca se rumeneste prea repede, aproximativ 8 minute. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați 2 căni de salsa verde rezervată, 1 cană de bulion, ardei iute și oregano. Acoperiți; se fierbe la foc mediu-mic până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Aduceți la foc mic înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei IuteArdei Iute
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
9
Adăugați cartofi la carne de porc. Fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se amestecă salsa verde rămasă; se aduce la foc mic. Subțire cu bulion suplimentar, dacă se dorește. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
CartofiCartofi
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
10
Împărțiți chile verde între boluri. Se acoperă cu coriandru și păpușă de salsa roșie chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista