Carne de porc Chile Rojo (carne de porc tras cu sos roșu Chile)
Carne de porc Chile Rojo (carne de porc tras cu sos roșu Chile) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, praf de chili, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Cotlete de porc roșii din Chile, stil Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, Chile Verde A Tras Tacos De Porc, și Slow-Aragaz Verde Chile Tras Burritos De Porc.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura de porc într-o pungă de prăjire a cuptorului setată în interiorul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Cuptor
2
Presărați pudra de chili peste friptură și aranjați ceapa deasupra fripturii. Închideți ușor partea superioară a pungii cu o cravată din nailon. Folosiți foarfece pentru a tăia 3 orificii de aerisire, lungi de 1 inch în partea de sus a pungii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
3
Turnați apa în fundul aragazului lent, în jurul pungii, astfel încât să aibă o adâncime de cel puțin 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Acoperiți și gătiți carnea de porc la scăzut timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Scoateți carnea de porc și ceapa din pungă și puneți-o într-un cuptor olandez mare; rezervați 3/4 cană de lichid din pungă. Tăiați carnea de porc trăgând-o în afară folosind două furci. Amestecați salsa, roșiile și lichidul de gătit cu carnea de porc mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Tomate
Ceapă
Dientes De Ajo
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.