Carne De Porc Chile

Carnea de porc din Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 10 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 116 calorii. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, sarea, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, Cotlete de porc roșii din Chile, stil Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, și Carne De Porc Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună: praf de chili, sare, chimen, cilantru de usturoi și piper. Se acoperă cuburile de porc cu amestec și se lasă să stea 45 de minute la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (107 grade C).
Coaceți 2 ore sau până când sunt crocante.