Carne de porc caramelizată și cartofi dulci

Carne de porc caramelizată și cartofi dulci
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc caramelizată și cartofii dulci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 189g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1254 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de filete de porc, cartofi dulci, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Filet de porc glazurat cu pere caramelizate și cartofi dulci, Cartofi dulci cu mere caramelizate, și Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F. Acoperiți ușor 2 tigăi de copt cu spray de gătit cu legume. Într-un castron, aruncați feliile de cartof dulce cu uleiul. Aranjați într-un singur strat pe una dintre tigăile de copt; se presară cu jumătate de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se introduce la cuptor și se gătește până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Între timp, condimentați fiecare parte a cărnii sau a peștelui cu sarea și câteva măcinări de piper, întindeți cu muștarul, apoi presărați zahărul și rozmarinul rămas; aranjați pe a doua tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se introduce la cuptor. Prăjiți 20 de minute pentru carnea de porc sau pui sau 10 minute pentru somon, întorcându-se o dată, până când sunt fierte. Verificați cartofii pentru sensibilitate; lăsați-i să gătească mai mult dacă este necesar. Aranjați cartofii pe 4 farfurii și acoperiți cu carnea sau peștele; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați tigaia folosită pentru carne sau pește la foc mediu deasupra aragazului; adăugați sucul de portocale și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Se toarnă peste carne sau pește. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista