Carne de porc caramelizată și cartofi dulci

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc caramelizată și cartofii dulci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 189g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1254 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de filete de porc, cartofi dulci, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Filet de porc glazurat cu pere caramelizate și cartofi dulci, Cartofi dulci cu mere caramelizate, și Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. Acoperiți ușor 2 tigăi de copt cu spray de gătit cu legume. Într-un castron, aruncați feliile de cartof dulce cu uleiul. Aranjați într-un singur strat pe una dintre tigăile de copt; se presară cu jumătate de rozmarin.
Se introduce la cuptor și se gătește până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Între timp, condimentați fiecare parte a cărnii sau a peștelui cu sarea și câteva măcinări de piper, întindeți cu muștarul, apoi presărați zahărul și rozmarinul rămas; aranjați pe a doua tigaie.
Se introduce la cuptor. Prăjiți 20 de minute pentru carnea de porc sau pui sau 10 minute pentru somon, întorcându-se o dată, până când sunt fierte. Verificați cartofii pentru sensibilitate; lăsați-i să gătească mai mult dacă este necesar. Aranjați cartofii pe 4 farfurii și acoperiți cu carnea sau peștele; acoperiți pentru a se încălzi.
Așezați tigaia folosită pentru carne sau pește la foc mediu deasupra aragazului; adăugați sucul de portocale și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se toarnă peste carne sau pește. Condimentează cu sare și piper după gust.