Carne De Porc Caramelizată

Carne De Porc Caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de porc caramelizate. Această rețetă servește 5 și costă 4,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 2071 calorii, 73G de proteine, și 56G de grăsime per portie. Un amestec de cidru de mere, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Caramelizată, Carne de porc caramelizată cu mere, și Cotlet de porc murat w / Salsify caramelizat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați zahărul brun, scorțișoara și merele tăiate cubulețe și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Se sotează 3 minute, fără a agita pentru a lăsa merele să se caramelizeze pe 1 parte. Aruncați și sote încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Se scoate de pe foc și se răcește complet.
6
Fluturați mușchiul tăind carnea de vită pe lungime în centru până la 1/2-inch de cealaltă parte. Aplatizați cu un ciocan de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
7
Când merele caramel s-au răcit, întindeți amestecul pe clapeta centrală a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Se presară cu sare și piper, după gust. Puneți amestecul de mere în centrul fripturii de porc. Aduceți cele 2 părți ale filetului în jurul umpluturii pentru a se întâlni. Utilizați șir măcelar și cravată în jurul rola la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De PorcFriptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Condimentează coapsa de porc umplută și legată cu sare și piper. Căutați coapsa de porc în ulei vegetal într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, întorcându-vă pentru a obține toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Se toarnă cidrul de mere peste carnea de porc. Prăjiți descoperit timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul înregistratoarelor de friptură155 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, acoperit cu folie, timp de 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Se servește cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista