Carne de porc Cajun cu fasole picantă

Carne de porc Cajun cu fasole picantă
Carnea de porc Cajun cu fasole picantă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 534 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cotlet de porc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri de porc Cajun cu sos picant Remoulade, Salată tocată cu carne de porc, fasole albă, Avocado și pansament de tei Cajun, și Bulgogi de porc picant și fasole Burrito pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați 1 linguriță amestec de condimente pe ambele părți ale cotletului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cotlete; gatiti 3 minute. Întoarce-te.
4
Adăugați ceapa și piperul în jurul cărnii; acoperiți și gătiți 7 minute sau până când carnea de porc este aproape gătită în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se amestecă restul de 1 linguriță amestec de condimente; gătiți 1 minut.
6
Adăugați fasole neagră, porumb și sos de grătar; se fierbe 2 până la 3 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Se servește cu orez brun gătit rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista