Carne de porc au Poivre

Carne de porc au Poivre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc au Poivre, Cotlete de porc au Poivre, și Cotlete De Porc Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Feliați filetul pe lungime, având grijă să nu tăiați în cealaltă parte. Împărțiți carnea în 1 bucată mare, plată.
Întindeți muștarul pe ambele părți ale cărnii și frecați ardeiul, apăsând ușor, astfel încât să adere bine.
Tăiați carnea în cruce în 4 porții uniforme.
În tigaie mare, încălziți uleiul peste flacără medie. Puneți filetul în tigaie și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 155 de grade F, întorcându-se o dată.
Transferați carnea pe o farfurie și cort cu folie pentru a o menține caldă.
Adăugați bulion de pui și vin în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, răzuind orice bucăți care s-au lipit de tigaie. Continuați să gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sosul este redus la aproximativ o jumătate de cană.
Se toarnă sosul peste carne, se condimentează cu sare și se servește.