Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de porc Ancho și tocană de Hominy ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy, și Tocană de porc și Hominy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; puneți deoparte 1 1/2 linguriță de amestec de condimente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carnea de porc la amestecul de condimente rămas în castron, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adăugați amestecul de porc în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți carnea de porc din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Usturoi
Ceapă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați rezervat 1 1/2 linguriță amestec de condimente, bulion, hominy și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.