Carne De Porc Afumată La Grătar Cu Mere Fierte Lent

Carne De Porc Afumată La Grătar Cu Mere Fierte Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc afumată cu mere fierte. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 796 calorii, 50g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 3,58 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, rulouri, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Grătar De Porc Gătit Lent, Lent Fierte Piersici Gratar Sufocat Cotlet De Porc, și Carne De Vită La Grătar Gătită Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați fundul de porc într-o tigaie superficială. Pentru a freca carnea de porc, adăugați muștarul uscat și amestecați bine. Frecați întreaga suprafață cu freca de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Boston FundulBoston Fundul
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Stropiți suprafața cu ulei de măsline și frecați din nou bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Înmuiați chipsurile de mere în apă rece timp de cel puțin 30 de minute. Preîncălziți 1 parte a grătarului de cărbune la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De MereChipsuri De Mere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scurgeți chipsurile de mere și așezați-le pe partea fierbinte a grătarului în tava pentru așchii de lemn sau într-o tavă mică de metal lângă foc. Păstrați cealaltă jumătate a grătarului la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De MereChipsuri De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați carnea de porc pe partea mai fierbinte a grătarului și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți la partea inferioară de căldură a grătarului. Gatiti incet, la foc mic, 300 de grade F, pana cand carnea este frageda si cade de pe os, aproximativ 2 1/2 ore. Întoarceți carnea la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați sau tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii și puneți-le într-un castron mare. Aruncați cu cantitatea dorită de sos BBQ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați pe chifle și deasupra cu ceapă roșie și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Se amestecă toate ingredientele împreună și se amestecă bine.

Ingrediente

10creveți și cu veneChipsuri de mere, înmuiate în apăChipsuri de mere, înmuiate în apă1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr1Oreos dublu umplutcayennecayenne4Bucăți de caramele Heath Barcayennecayenne43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat12 lingurițe de pudră de usturoimuștar uscatmuștar uscat6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1Oreos dublu umplutcoriandru măcinatcoriandru măcinat4Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos fierbinte în stil sudic (recomandat: Tabasco)sos fierbinte în stil sudic (recomandat: Tabasco)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalați șuncă delicată feliată subțireambalați șuncă delicată feliată subțire1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare10creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă tocatăceapă tocată43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmoregano uscatoregano uscat12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de oregano tocatefrunze proaspete de oregano tocate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpaprika ușoarăpaprika ușoară23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpaprika fierbintepaprika fierbinte2marimuraturi, feliate în runde subțirimuraturi, feliate în runde subțiri2kilogramecarne de porccarne de porc1miciceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire12 lingurițe de pudră de usturoi1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute8marirulourirulouri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras2 1/2 căni de kefalotyri sau kasseri, ras23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2Bucăți de caramele Heath Bar1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Leese-Fitch Zinfandel. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Leese-Fitch Zinfandel
Leese-Fitch Zinfandel
O epocă superbă pentru culoare și profunzime, Zinfandel 2013 prezintă o nuanță de rubin închis și arome interesante de prune uscate, cookie-uri doodle snicker și plăcintă de mure cu note de scorțișoară și piper alb. Prima înghițitură învăluie palatul cu arome suculente de fructe întunecate și taninuri suple care oferă un finisaj persistent. Înghițiturile ulterioare arată cireșe întunecate, ciocolată bogată de mocha, nucă de cocos prăjită și sâmburi delicioase de rodie.Amestec: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate44
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista