Carne De Porc Afumată Carnitas Tacos

Carne De Porc Afumată Carnitas Tacos
Reteta burta de porc afumata Carnitas Tacos este gata în aproximativ 8 ore și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 1549 calorii, 49G de proteine, și 113g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Carne De Porc Carnitas Tacos, Carne De Porc Carnitas Tacos, și Carne De Porc Carnitas Tacos.

Instrucțiuni

1
Combinați un amestec de jumătate din cantitatea de sare și tot zahărul brun. Frecați amestecul generos pe burta de porc și dați-l la frigider peste noapte. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Burtă De PorcBurtă De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați în fumător la 280 de grade timp de șase ore, ungând în fiecare oră cu glazură de tequila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Încălziți o oală cu sos mediu la foc mediu, adăugați pepenii și gătiți, amestecând frecvent timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă tequila și se arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
TequilaTequila
3
Adăugați suc de portocale, reduceți la jumătate și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1
Combinați sarea și zahărul granulat cu frunza de dafin într-o oală; adăugați suficientă apă fierbinte pentrudizolvați sarea și zahărul. Se răcește amestecul cu gheață sau apă rece. Acoperiți umerii de porc cu amestec și refrigerați peste noapte. Scoateți umerii de porc din saramură și uscați. Puneți carnea de porc în tigaie acoperită cu ulei și carne de porc prăjită lent la 250 de grade pentru aproximativ patru ore sau până când este foarte fragedă. Depinde de mărimea umărului de porc; pentru a acceleraprocesul, tăiați umărul în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Friptură De PorcFriptură De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut StropitorVermut Stropitor
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți tortilla pe grătar plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați umăr de porc tras (carnitas) și burtă de porc tăiată cubulețe. Se acoperă cu slaw Mexican și cremă cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Burtă De PorcBurtă De Porc
CarnitasCarnitas
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții6
Scor De Sănătate65
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista