Reteta burta de porc afumata Carnitas Tacos este gata în aproximativ 8 ore și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 1549 calorii, 49G de proteine, și 113g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Carne De Porc Carnitas Tacos, Carne De Porc Carnitas Tacos, și Carne De Porc Carnitas Tacos.
Instrucțiuni
1
Combinați un amestec de jumătate din cantitatea de sare și tot zahărul brun. Frecați amestecul generos pe burta de porc și dați-l la frigider peste noapte. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Burtă De Porc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați în fumător la 280 de grade timp de șase ore, ungând în fiecare oră cu glazură de tequila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila
Dressing Japonez De Susan Preparat
1
Încălziți o oală cu sos mediu la foc mediu, adăugați pepenii și gătiți, amestecând frecvent timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă tequila și se arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Tequila
3
Adăugați suc de portocale, reduceți la jumătate și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
1
Combinați sarea și zahărul granulat cu frunza de dafin într-o oală; adăugați suficientă apă fierbinte pentrudizolvați sarea și zahărul. Se răcește amestecul cu gheață sau apă rece. Acoperiți umerii de porc cu amestec și refrigerați peste noapte. Scoateți umerii de porc din saramură și uscați. Puneți carnea de porc în tigaie acoperită cu ulei și carne de porc prăjită lent la 250 de grade pentru aproximativ patru ore sau până când este foarte fragedă. Depinde de mărimea umărului de porc; pentru a acceleraprocesul, tăiați umărul în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Umăr De Porc
Friptură De Porc
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți tortilla pe grătar plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați umăr de porc tras (carnitas) și burtă de porc tăiată cubulețe. Se acoperă cu slaw Mexican și cremă cotija.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.