Carne De Porc Adobo
Carnea de porc Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.01 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1057 calorii, 97G de proteine, și 55g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de orez, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Carne De Porc Adobo, Carne De Porc Adobo, și Carne De Porc Adobo.
Instrucțiuni
În fiecare dintre cele 2 caserole mari din fontă emailată, combinați jumătate din coaste, oțet, sos de soia și usturoi. Se condimentează cu piper și se aduce la foc mic. Gatiti la foc mic, scimand ocazional, pana cand coastele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Folosind o lingură pliată, transferați coastele într-un platou, lăsând usturoiul în urmă. Continuați să fierbeți lichidul de gătit în cele 2 caserole până când usturoiul este fraged, aproximativ 30 de minute; lasa sa se raceasca.
Scoateți cuișoarele de usturoi și curățați-le, apoi adăugați-le la coaste.
Scoateți grăsimea din lichidul de gătit.
Se toarnă lichidul într-o cratiță medie și se fierbe până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute.
Prăjiți ardeii roșii direct peste o flacără de gaz sau sub un pui de carne, întorcându-se, până se carbonizează peste tot.
Se transferă într-un castron mare, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii, aruncând miezurile, coastele și semințele; tăiați carnea în fâșii lungi subțiri.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați cât mai multe coaste care se vor potrivi fără aglomerare și prăjiți la foc moderat până se rumenesc profund, aproximativ 4 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Repetați cu coastele rămase, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Adăugați căței de usturoi în tigaie și prăjiți, amestecând, până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute. Aranjați coastele și usturoiul pe un platou încălzit. Împrăștiați alunele și fâșiile de ardei roșu deasupra și serviți. Treceți lichidul de gătit redus și orezul separat.
Faceți înainte: adobo poate fi preparat prin Pasul 2 până la 2 zile înainte; refrigerați lichidul și coastele separat.
Recomandare de vin: acest meniu picant necesită un alb nu destul de uscat pentru a oferi un fundal de aromă răcoritoare. Printre diferite opțiuni, căutați Bonny Doon Pacific Rim Riesling din 1996 sau Jekel Johannisberg Riesling din 1996, ambele din California.