Carne de porc aburită cu făină de orez

Carnea de porc aburită cu făină de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 421 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de fasole chili sichuanese, ulei de arahide, boabe de piper Sichuan prăjite măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Banana Coaja De Porc Aburit Și Orez, Carne de porc aburită cu pudră picantă de orez și cartofi dulci, și Cum se gătește: orez lipicios aburit și carne de porc învelite în frunze de banană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc într-un castron împreună cu toate ingredientele pentru marinată.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute sau păstrați peste noapte la frigider.
Prăjiți orezul într-un wok uscat sau tigaie la foc mediu până când boabele sunt fragile și se rumenesc. Orezul va începe să miroasă prăjit.
Scoateți boabele din tigaie sau wok și lăsați co. Măcinați orezul într-un robot de bucătărie până când are consistența grosieră a cous cous.
Adăugați făina de orez la carnea de porc.
Stropiți în câteva linguri de apă rece pentru a vă asigura că orezul are suficient lichid de gătit.
Puneți amestecul într-un castron și puneți vasul într-un abur. Aburiti timp de 40 de minute, pana cand carnea de porc este frageda si orezul este fiert.
Se servește fierbinte cu garnituri stropite deasupra.