Carne De Porc

Carne De Porc
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 583 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, frunze de dafin, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este minunat. Încercați Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez din fontă, la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scoateți din oală și puneți-o deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Condimentează carnea de porc și puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bucățile de porc în grăsimea de slănină și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Scoateți din oală și puneți-o deoparte pe o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coapsele de pui în tigaie și rumeniți uniform, apoi îndepărtați și adăugați pe farfurie cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ceapa cipollini, morcovii și țelina în oală și gătiți timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Bateți făina și gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați în stoc, frunze de dafin, cimbru și salvie și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Puneți bucățile de porc și pui în sos și acoperiți. Reduceți căldura și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Se adaugă fasolea cannellini și se acoperă și se fierbe timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
10
Transferați într-un platou de servire și serviți fierbinte cu o picătură de oțet de vin sherry și o stropire de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista