Carne De Porc

Carne De Porc
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de porc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 583 calorii, 51G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin sherry, frunze de dafin, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este minunat. Încercați Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Ramen Tonkotsu), și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez din fontă, la foc mediu-mare, adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți din oală și puneți-o deoparte pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Condimentează carnea de porc și puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați bucățile de porc în grăsimea de slănină și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Scoateți din oală și puneți-o deoparte pe o farfurie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați coapsele de pui în tigaie și rumeniți uniform, apoi îndepărtați și adăugați pe farfurie cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa cipollini, morcovii și țelina în oală și gătiți timp de 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Bateți făina și gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați în stoc, frunze de dafin, cimbru și salvie și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
8
Puneți bucățile de porc și pui în sos și acoperiți. Reduceți căldura și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Se adaugă fasolea cannellini și se acoperă și se fierbe timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
10
Transferați într-un platou de servire și serviți fierbinte cu o picătură de oțet de vin sherry și o stropire de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista