Încărcat de miel perisoare Hoagie este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 88G de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1357 calorii. Pentru $ 10.47 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miel măcinat, șobolani, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Italiană Perisoare Hoagie Impletituri, Carne de miel și pilaf de mazăre, și Glisoare Pentru Chiftele De Miel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, amestecați mielul, usturoiul, șalotele, pătrunjelul și parmezanul. Condimentează carnea cu sare și piper, după gust. Formați carnea în bile de 1 uncie și aranjați-le într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți-le timp de 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți-le din cuptor și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu. Gatiti pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă spanacul și roșiile și se gătește până se încălzește și amestecul are o culoare bună, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați sucul de lămâie și condimentați amestecul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
9
Bateți brânza mascarpone și scoateți tigaia de pe foc. Puneți 3 până la 4 chifteluțe pe fiecare rulou și acoperiți cu salata de roșii uscate la soare și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate