Carne de miel prăjită la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi

Carne de miel prăjită la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Cozile de miel prăjite la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1067 calorii, 55g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 6.14 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, coacăze, trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, Înghețată de lămâie cu sos de coacăze negre, și Șerbet de caise cu sos de coacăze negre.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați fiecare coadă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare și căutați coapsele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Îndepărtați odată rumenit.
4
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și țelina și gătiți până se rumenesc ușor. Întoarceți gambele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se adaugă vinul, bulionul de pui și sucul de afine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Coaceți acoperit în cuptor timp de 1 1/2 ore, sau până când gambele sunt foarte fragede.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Scoateți gambele din oală și strecurați amestecul de sos într-o cratiță mică curată. La foc mediu, se învârte în unt, coacăze și migdale și se condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
CoacăzeCoacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Gratin De Trufe Negre De Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Așezați crema într-o cratiță mică cu câteva așchii de trufă neagră și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Scoateți și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute. Ungeți un vas de copt și așezați un strat de cartofi în fundul tigaiei. Se toarnă 1/4 cană de smântână peste cartofi, se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu 1 linguriță de ulei de trufe negre. Repetați de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
PolonicPolonic
12
Coaceți gratinul timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
14
Încingeți fiecare pătrat cu un bărbierit de trufe negre.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista