Carne de miel prăjită la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Cozile de miel prăjite la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1067 calorii, 55g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 6.14 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, coacăze, trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, Înghețată de lămâie cu sos de coacăze negre, și Șerbet de caise cu sos de coacăze negre.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați fiecare coadă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare și căutați coapsele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Îndepărtați odată rumenit.
4
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și țelina și gătiți până se rumenesc ușor. Întoarceți gambele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă vinul, bulionul de pui și sucul de afine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Coaceți acoperit în cuptor timp de 1 1/2 ore, sau până când gambele sunt foarte fragede.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți gambele din oală și strecurați amestecul de sos într-o cratiță mică curată. La foc mediu, se învârte în unt, coacăze și migdale și se condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coacăze
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Gratin De Trufe Negre De Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați crema într-o cratiță mică cu câteva așchii de trufă neagră și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Scoateți și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute. Ungeți un vas de copt și așezați un strat de cartofi în fundul tigaiei. Se toarnă 1/4 cană de smântână peste cartofi, se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu 1 linguriță de ulei de trufe negre. Repetați de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Trufe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Polonic
12
Coaceți gratinul timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Încingeți fiecare pătrat cu un bărbierit de trufe negre.