Carne de miel prăjită la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Cozile de miel prăjite la cuptor cu coacăz negru și sos de migdale prăjite și Gratin de trufe negre de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1067 calorii, 55g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $ 6.14 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, coacăze, trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Insule plutitoare cu sos de coacăze negre, Înghețată de lămâie cu sos de coacăze negre, și Șerbet de caise cu sos de coacăze negre.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați fiecare coadă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare și căutați coapsele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Îndepărtați odată rumenit.
4
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii și țelina și gătiți până se rumenesc ușor. Întoarceți gambele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se adaugă vinul, bulionul de pui și sucul de afine și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Coaceți acoperit în cuptor timp de 1 1/2 ore, sau până când gambele sunt foarte fragede.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți gambele din oală și strecurați amestecul de sos într-o cratiță mică curată. La foc mediu, se învârte în unt, coacăze și migdale și se condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coacăze
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Gratin De Trufe Negre De Cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
9
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați crema într-o cratiță mică cu câteva așchii de trufă neagră și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Scoateți și lăsați să se absoarbă timp de 10 minute. Ungeți un vas de copt și așezați un strat de cartofi în fundul tigaiei. Se toarnă 1/4 cană de smântână peste cartofi, se condimentează cu sare și piper și se strecoară cu 1 linguriță de ulei de trufe negre. Repetați de 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De Trufe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Polonic
12
Coaceți gratinul timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii sunt fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Încingeți fiecare pătrat cu un bărbierit de trufe negre.