Carne De Miel Grecească

Kabobs de miel grecesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 404 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Kefta De Miel Libanez (Kabobs De Miel), Salată Grecească Kabobs, și Pui De Pui Grecesc.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, oregano, ulei și usturoi. Puneți deoparte 1/4 cană pentru ungere; acoperiți și refrigerați.
Se toarnă marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați miel; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. La frigider 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Scurgeți mielul, aruncând marinada în pungă. Pe opt frigarui de lemn metalic sau înmuiat, filetați alternativ mielul, roșiile, ardeiul verde și ceapa. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor.
Grătați kabobs, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură 5-6 minute pe fiecare parte sau până când mielul ajunge la coacerea dorită, iar legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional și ungând cu marinată rezervată.