Friptura de legume prăjită cu glazură balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 635 calorii, 35g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, usturoi, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Carne de legume prăjită cu glazură balsamică, Carne de legume cu glazură balsamică, și Fleică de legume prăjită cu glazură balsamică (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați dovlecelul, ardeii, ceapa și sarea și piperul, după gust, și gătiți până aproape moale, 5 minute. Amestecați usturoiul și 1/4 linguriță fulgii de ardei roșu și gătiți timp de 30 de secunde. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Bateți împreună ouăle și ierburile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați carnea, firimiturile de pâine, brânza, 1/2 cană de ketchup și 2 linguri de oțet balsamic și legumele și amestecați până se combină. Formați foaia de carne pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Bateți împreună ketchupul rămas și oțetul balsamic într-un bol mic, apoi periați amestecul pe toată pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Coaceți pâinea de carne timp de aproximativ 1 până la 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.