Carne de curcan submarine cu sos Marinara
Turcia Subs perisoare cu sos Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de sos marinara, ou, pesmet condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza ovăzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu umplutură de fulgi de ovăz Pecan ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Marinara Chiftele Submarine, Turcia Chiftele Submarine, și Turcia Chiftele Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Rulați în chiftele de 18 (1 1/2 inch). Chiftele de dragare în pesmet. Aranjați chiftelele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Înveliți chiftele cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când ați terminat.
Turnați sosul marinara într-o măsură de sticlă cu 2 căni. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când se încălzește bine.
Așezați 3 chifteluțe pe fiecare chiflă. Se toarna 1/4 cana de sos marinara peste fiecare sandwich; se presara fiecare cu 2 linguri de branza.
Așezați sandvișurile pe aceeași tigaie cu jeleu.
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când brânza se topește.