Carne cu Chile Rojo

Carne con Chile Rojo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 295 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de bulion cu aromă de roșii, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Curățați Consumul De Chili Con Carne (Instant Pot), Cotlete de porc roșii din Chile, stil Cervantes: Chuletas de Serdo en Chile Rojo, Estillo Cervantes, și Guacamole con Ajo Asado, Chile Poblano y Pimiento Rojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti rosiile si ardeii impreuna intr-o cratita mica sau in cuptorul cu microunde pana se inmoaie.
Se pune în vasul unui blender cu cățelul de usturoi și se curăță până se omogenizează.
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează carnea de vită cu sare și piper după gust, apoi prăjește în tigaie până nu mai este roz.
Odată gătit, turnați piureul de roșii și adăugați cubul de bulion. Se amestecă până se dizolvă cubul de bulion, apoi se gătește 3 minute.