Carne con Papas (tocană de carne de vită și cartofi)
Carne con Papas (tocană de carne de vită și cartofi) este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 469 calorii, 44G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, ulei vegetal, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Carne Con Papas, și Carne Con Papas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită și gătiți 2 minute sau până se rumenesc.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, sarea, piperul negru și usturoiul; saut 3 minute.
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin bulion de vită); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Se amestecă cartoful și ingredientele rămase. Gatiti, acoperit, la foc mediu 20 de minute sau pana cand cartoful este fraged, amestecand ocazional.