Carne Asada Tacos cu avocado Pico De Gallo

Carne Asada Tacos cu Avocado Pico De Gallo este o rețetă sud-americană care servește 4. O porție conține 348 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 36 de minute. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tacos Purslane și Avocado cu Pico De Gallo, Pesto Tacos de pește la grătar cu avocado Pico De Gallo, și Carne Asada Tacos.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de suc și friptură într-un vas puțin adânc.
Presărați chimen, 1/2 linguriță sare și piper roșu pe ambele părți ale fripturii. Acoperiți și marinați în frigider 3 ore.
Încălziți tigaia la grătar la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute.
Tăiați friptura în bucăți de 1/2 inch.
Combinați roșiile și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un castron. Se amestecă ușor avocado și 1/4 linguriță sare.
Încălziți tortilele peste flacăra de gaz 15 secunde pe fiecare parte sau până când sunt carbonizate pe margini. Împărțiți friptura uniform între tortilla. Top cu pico de gallo.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.