Carne Adobada: Friptură De Fustă Marinată Adobo La Grătar
Carne Adobada: gratar adobo-marinată Fusta friptură ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 451 calorii, 51G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 44 de fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați friptura de fustă, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Carne Adobada: Friptură De Fustă Marinată Adobo La Grătar, Friptură De Fustă Marinată La Grătar, și Mojo La Grătar-Friptură De Fustă Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o comală, o grătar sau o tigaie grea la foc mediu-mic și prăjiți ardeii iute 2 sau 3 odată, întorcându-i și apăsând pe ei cu clești frecvent, până când ardeii iute sunt parfumați, aproximativ 1 minut pe lot. Înmuiați ardeii iute în suficientă apă rece pentru a acoperi până când sunt moi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
2
Scurgeți și aruncați apa de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Puneți oțetul și berea în borcanul blenderului cu ardeii iute și ingredientele adobo rămase. Se amestecă până se omogenizează, cel puțin 3 minute, adăugând puțină apă, dacă este necesar, la piure. Dacă vă place o textură mătăsoasă și netedă, strecurați adobo-ul printr-o sită cu ochiuri medii. Puneți deoparte 1/2 cană de adobo pentru a marina friptura și păstrați restul într-un recipient etanș la frigider până la cinci zile sau la congelator până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ardei Iute
Friptură
Apă
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
1
Se usucă fripturile, se condimentează cu sare, apoi se acoperă generos cu adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Sare
2
Lăsați-le să se marineze la frigider timp de 1 până la 2 ore.
3
Încălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu-mare. Ungeți ușor grătarul sau tigaia pentru grătar și gătiți fripturile, 3 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare, în funcție de grosimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute înainte de a le felia pentru tacos sau de a servi ca fripturi întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
5
Adaptat cu permisiunea de la Truly Mexican de Roberto Santiba Aproximaliz cu JJ Goode, (C) 2011 John Wiley & Sons, Inc.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.