Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Carmelitas. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 275 calorii. 399 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de caramel, bicarbonat de sodiu, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Carmelitas, Carmelitas, și Carmelitas.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cuptorul și tigaia: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți ușor o tigaie de 9x13 inci și tapetați cu pergament, lăsând o surplombă pe părțile lungi ale tigaiei (acest lucru vă va permite să ridicați barele din tigaie mai târziu).
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Faceți stratul de bază și coaceți-l: într-un castron mare de amestecare, amestecați făina, ovăzul, nuca de cocos și zahărul brun. Se amestecă bicarbonatul de sodiu și sarea kosher, urmată de untul topit până când amestecul este umezit uniform cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Umăr
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Stropi în Formă De Inimă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Întindeți amestecul în fundul tigaiei pregătite și apăsați ferm într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească, iar partea de sus este doar aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Adăugați stratul superior: în timp ce baza este încă caldă (dar nu fierbinte) presărați chipsurile de ciocolată uniform peste baza coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Se toarnă peste sosul de caramel și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Se amestecă făina, ovăzul și nuca de cocos într-un castron și se presară uniform deasupra stratului de sos de caramel. Apăsați-l ușor în jos cu vârful degetelor sau cu o spatulă pentru a vă asigura că stratul superior ajunge să fie umezit de caramel după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De Inimă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Coaceți încă 25 de minute. Caramelul ar trebui să buleze, iar stratul superior de ovăz uscat și nucă de cocos ar trebui să absoarbă orice unt suplimentar și să devină auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De Inimă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Scoateți carmelitele din cuptor și răciți-le pe un suport timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind un cuțit sau un răzuitor de bancă, marcați carmelitele, apăsând ferm, dar nu până la capăt. Se răcește complet înainte de a ridica din tigaie și de a tăia până la capăt. Păstrați barele rămase într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de câteva zile.