Carmelitas

Carmelitas
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Carmelitas. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 275 calorii. 399 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de caramel, bicarbonat de sodiu, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Carmelitas, Carmelitas, și Carmelitas.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cuptorul și tigaia: Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți ușor o tigaie de 9x13 inci și tapetați cu pergament, lăsând o surplombă pe părțile lungi ale tigaiei (acest lucru vă va permite să ridicați barele din tigaie mai târziu).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți stratul de bază și coaceți-l: într-un castron mare de amestecare, amestecați făina, ovăzul, nuca de cocos și zahărul brun. Se amestecă bicarbonatul de sodiu și sarea kosher, urmată de untul topit până când amestecul este umezit uniform cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Întindeți amestecul în fundul tigaiei pregătite și apăsați ferm într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească, iar partea de sus este doar aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați stratul superior: în timp ce baza este încă caldă (dar nu fierbinte) presărați chipsurile de ciocolată uniform peste baza coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
7
Se toarnă peste sosul de caramel și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Se amestecă făina, ovăzul și nuca de cocos într-un castron și se presară uniform deasupra stratului de sos de caramel. Apăsați-l ușor în jos cu vârful degetelor sau cu o spatulă pentru a vă asigura că stratul superior ajunge să fie umezit de caramel după coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Coaceți încă 25 de minute. Caramelul ar trebui să buleze, iar stratul superior de ovăz uscat și nucă de cocos ar trebui să absoarbă orice unt suplimentar și să devină auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Scoateți carmelitele din cuptor și răciți-le pe un suport timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosind un cuțit sau un răzuitor de bancă, marcați carmelitele, apăsând ferm, dar nu până la capăt. Se răcește complet înainte de a ridica din tigaie și de a tăia până la capăt. Păstrați barele rămase într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de câteva zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În47 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista